Exitstrategie Coronavirus COVID-19

Naar aanleiding van de Corona virus richtlijnen van de Hoge Gezondheidsraad, FOD Volksgezondheid en universitaire ziekenhuizen, zal Tandartsendorp de gezondheidzorg hervatten (exitstrategie) onder vooralsnog strenge voorwaarden, doch met een graduele versoepeling.

Lees onderstaand aandachtig want concreet betekent dit het volgende :

- Alle behandelingen worden opnieuw aangevat . 

- Het dragen van een MONDMASKER is VERPLICHT in onze praktijk ! (uitgezonderd -12 jarigen doch sterk aanbevolen) Uw tandarts zal u zeggen wanneer u deze dient af te nemen.

- Bent u ziek of voelt u zich onwel op het moment van uw afspraak, gelieve dan uw afspraak te annuleren (mail of telefonisch).

- Slechts 1 begeleider kan worden toegelaten in de behandelkamer, deze BEGELEIDER IS OOK VERPLICHT EEN MONDMASKER TE DRAGEN

- Bij het betreden van de praktijk moet u eerst de handen wassen en vervolgens ontsmetten met alcogel, in die volgorde. Volg hiervoor de markering op de vloer. Ga vervolgens zitten tot u aan de beurt bent.

- De praktijk werkt in een gereduceerde bezetting, het onthaal is niet bemand en voorname communicatie gebeurt bij voorkeur per mail (onderaan vindt u al onze email adressen) of via telefoon (enkel bereikbaar tussen 9-12.30u en 14-18u)

- Tijdens onze consultaties gaan wij volledig in steriele faze, het heeft dus geen zin naar de praktijk te komen als u geen afspraak heeft. Kom mooi op tijd op uw afspraakmoment, niet te vroeg, ook niet te laat. Het strikt toegelaten maximum in onze wachtzaal is beperkt tot 7 personen. Als dit aantal bereikt is, moet er buiten gewacht worden.

- U zal voorafgaandelijk uw behandeling instructies krijgen van de tandarts. Voor uw veiligheid en de onze, volg deze aub nauwgezet op.

Heeft u een vraag? MAIL ONS op onderstaande emails, wij trachten deze binnen 24u te beantwoorden.

Wij rekenen op uw begrip en wensen iedereen een goede gezondheid.

Team Tandartsendorp

tim@tandartsendorp.be

hilde@tandartsendorp.be

eric@tandartsendorp.be

tina@tandartsendorp.be

linde@tandartsendorp.be

stephanie@tandartsendorp.be

Meest actuele en correcte info vindt u hier : https://www.zorg-en-gezondheid.be/mers-coronavirus  en https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19