Exitstrategie Coronavirus COVID-19

Naar aanleiding van de Corona virus richtlijnen van de Hoge Gezondheidsraad, FOD Volksgezondheid en universitaire ziekenhuizen, blijft bij Tandartsendorp de mondzorg nog steeds mogelijk onder blijvende strenge voorwaarden.

Lees onderstaand aandachtig want concreet betekent dit het volgende :

- Alle behandelingen kunnen zoals gepland doorgaan

- Het dragen van een MONDMASKER is voor iedereen VERPLICHT in onze praktijk ! (uitgezonderd -12 jarigen doch sterk aanbevolen) Uw tandarts zal u zeggen wanneer u deze dient af te nemen.

- Bent u ziek, voelt u zich onwel, bent u of een gezinslid in quarantaine op het moment van uw afspraak, gelieve dan uw afspraak te annuleren (mail of telefonisch).

- Slechts 1 begeleider kan worden toegelaten in de behandelkamer, deze BEGELEIDER IS OOK VERPLICHT EEN MONDMASKER TE DRAGEN EN AAN TE HOUDEN

- Bij het betreden van de praktijk moet u eerst de handen wassen en vervolgens ontsmetten met alcogel, in die volgorde. Volg hiervoor de markering op de vloer. Ga vervolgens zitten tot u aan de beurt bent.

- De praktijk werkt in een gereduceerde bezetting, het onthaal is beperkt bemand en voorname communicatie gebeurt bij voorkeur per mail of via telefoon (enkel bereikbaar tussen 9-12.30u en 14-18u)

- Tijdens onze consultaties gaan wij volledig in steriele faze, het heeft dus geen zin naar de praktijk te komen als u geen afspraak heeft. Kom mooi op tijd op uw afspraakmoment, niet te vroeg, ook niet te laat. Het strikt toegelaten maximum in onze wachtzaal is beperkt tot 7 personen. Als dit aantal bereikt is, moet er buiten gewacht worden.

- U zal voorafgaandelijk uw behandeling instructies krijgen van de tandarts. Voor uw veiligheid en de onze, volg deze aub nauwgezet op.

- Nieuwe patiënten/behandelingen/afspraken worden niet meer ingeboekt totdat concrete versoepelingen worden uitgesproken. Patiënten uit ons bestand kunnen nog steeds terecht in geval van hoogdringendheid (zie mailadres homepage).

Wij rekenen op uw begrip en wensen iedereen een goede gezondheid.

Meest actuele en correcte info vindt u hier : https://www.zorg-en-gezondheid.be/mers-coronavirus  en https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19